Bestuur 2016-2017

 

Voorzitter

Barrie Vogels

DSCN5284

Laat ik me even voorstellen, ik ben Barrie Vogels, WTB’er en nog een maandje 19 jaar oud. Na een leuk en actief jaar bij Virgo leek het mij leuk om nog een jaar actief door te gaan. Vorig jaar was ik de Hoofd Public Relations van Virgo en dit jaar mag ik door als de nieuwe voorzitter.

Sinds februari vorig jaar woon ik al in Breda en daardoor ben ik ook vaak in de Soos te vinden. In het weekend ga ik vaak terug naar Helmond (maar zoals je weet: komde uit Helmond, maakt nie uit). Als ik in Helmond ben, ben ik vooral bezig met werken in het Interieurbedrijf van ons pap en actief als leiding op de Scouting.

Na het eerste jaar sta ik natuurlijk midden in een groot Virgo avontuur, dat nog lang door mag gaan van mij. Ook komen er natuurlijk nog een hoop leuke feesten en activiteiten aan die we zeker niet mogen missen en hopelijk kom ik jullie nog vaak tegen bij Virgo, zodat we er samen een nog beter avontuur van kunnen maken.

 


Vicevoorzitter

Milan van Dijck

Mij naam is Milan van Dijck en ik ben een 4de jaars Virgo’er (en 4 de jaars Technische Informatica student). Ik ben 21 jaar en woon in Breda. Afgelopen jaar zat ik ook in het bestuur en was ik jullie Hoofd Activiteiten, toen was ik verantwoordelijk voor alle activiteiten van de vereniging.

Dit jaar neemt een zeer capabel lid van mijn activiteiten commissie dat over en ga ik verder als interim vicevoorzitter. Ik ben het komende jaar veel van plan om Virgo wat meer op de kaart te zetten. Waarvan een van de meest ambitieuze dingen de Virgo Android app zal zijn. Deze zal rond de volgende ALV beschikbaar gaan komen voor iedereen met een Android telefoon.

In tegenstelling tot vorig jaar heb ik nu gelukkig wel een kamer in Breda en ben ik ook zeker af en toe te vinden in de Sociëteit. Ik heb door mijn bestuurstaken in het afgelopen jaar een beetje studievertraging opgelopen, maar dat betekent alleen maar dat ik langer student ben en meer tijd bij Virgo kan doorbrengen.

Ik heb er super veel zin in en hoop jullie allemaal het komende jaar in de sociëteit en op de activiteiten te gaan zien!

DSCN5295

 

Secretaris

Sanne van Herwaarden

Lakeyboy Silhouette

Hoi! Mijn naam is Sanne van Herwaarden en ik ben 20 jaar oud. Zo’n vier jaar geleden maakte ik
kennis met onze mooie studentenvereniging en besloot ik ook meteen om lid te worden. Dit was
voor mij een bijzondere keuze, aangezien ik zelf aan de hogeschoollaan studeer en dus niet als intro
ben mee geweest op het introductiekamp. Dat ik in Breda op kamers woon, maakt het voor mij erg
gemakkelijk om regelmatig de soos te bezoeken, mee op te stap te gaan en aanwezig te zijn bij de
feestjes die worden georganiseerd. Zo had ik er binnen no time een hele groep kei gezellige vrienden
bij! Ik spreek uit ervaring: echt iedereen wordt met een warm hart ontvangen bij Virgo! Inmiddels
ben ik alweer bezig met het laatste jaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening en
daarnaast ben ik dus verkozen tot secretaris van Virgo.


Dit is mijn eerste functie binnen het bestuur. Wel heb ik eerder een aantal andere functies mogen
vervullen, zoals activiteiten commissie lid, soosbeheerder, mentor en party commissie lid op
introductiekamp. Omdat ik hier zo enthousiast over was, wilde ik graag een nieuwe uitdaging
aangaan; en wel als secretaris. Ik zorg er onder andere voor dat jullie op de hoogte worden gehouden
van de aankomende activiteiten, dat jullie vragen worden beantwoord én natuurlijk dat jullie
inschrijvingen worden voltooid!


Penningmeester

Emiel Hack

Mijn naam is Emiel Hack, 23 jaartjes jong en dit is mijn 6e jaar als lid van deze geweldige studentenvereniging. Ik studeer momenteel in Eindhoven waar ik de opleiding Business IT & Management volg.

Toen het nieuwe bestuur gevormd moest worden dacht ik; dit is iets voor mij en heb ik mij daarom kandidaat gesteld voor de positie als penningmeester. Ik wil jullie bij deze allemaal bedanken voor het stemmen op mij en ik ga proberen er een goed (financieel) jaar voor Virgo van te maken.

Dit is ons eerste volledige jaar dat we op onze nieuwe locatie zitten en ik hoop jullie daar ook in grote getalen tegen te mogen komen. Heb je vragen over het penningmeesterschap, wat er allemaal bij komt kijken, je goede ideeën hebt of wil je wat weten over alle andere functies binnen Virgo en het introductiekamp? Schroom je niet ik ben altijd in voor gezelligheid onder het nut van z’n goudgele rakker …. Behalve als ik met geld om moet gaan dan

2014 04 24 11.07.28

 


Hoofd Activiteiten

Daphne van de Corput

DSCN5289

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Daphne van de Corput. Ik woon momenteel nog in Oosterhout, maar over een paar weekjes in Breda. Ik ben 19 jaar oud, zit in mijn derde jaar van Forensisch Laboratoriumonderzoek en ik ben kok. Ik houd van veel gezelligheid en vind het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Dit jaar ben ik verkozen tot Hoofd activiteiten van Virgo, wat mij het enige meisje in het bestuur maakt.

Vorig jaar heb ik zelf in de activiteiten commissie gezeten en heb ik veel feesten georganiseerd en natuurlijk mee gefeest. Samen met mijn geweldige activiteiten commissie ben ik van plan dit jaar veel leuke feesten en activiteiten te organiseren voor jullie. De eerste vergaderingen van het jaar zijn al begonnen en we hebben al veel ideeën voor komende feesten.

 


Hoofd Sociëteit

Ingo Smulders

Voor degene die mij nog niet kennen: Mijn naam is Ingo Smulders, 25 jaar, 2e jaars mechatronica student. Ik woon nu al een tijdje in het gezellige Breda. Twee jaar geleden is mijn eigen Virgo avontuur begonnen. Net zoals vele van jullie kwam ik via het introkamp in aanraking met Virgo. Ik vond het meteen super gezellig en was vaak tijdens mijn tussenuren en na mijn lessen te vinden in de Soos. Het jaar daarop ben ik bij de Activiteiten commissie gegaan. Dit was me zo goed bevallen dat ik nog wel iets anders binnen Virgo wilde gaan doen. Na een super tijd als soosbeheerder leek het me wel tijd om een stapje verder te gaan, vandaar dus Hoofd Soos.

Met de functie Hoofd Soos is het mijn verantwoordelijkheid om de Soos draaiende te houden. Dit kan ik natuurlijk niet alleen, daar heb ik gelukkig ook een gezellige groep soosbeheerders voor. Zij zijn er om jullie dorst te stillen en net zo belangrijk om gezelligheid te creëren.

Lakeyboy Silhouette

 


Hoofd Public-Relations

Tim Goertz

FB IMG 1481015394726

Mijn naam is Tim Goertz. Ik ben een 4de jaars elektrotechnicus, 24 jaartjes jong en wonend in Breda in een studentenkamer. ‘Born and raised’ ben ik in het mooie Weert, Limburg (Groenste regio van de wereld!). Je mag me dus in mijn dialect aanspreken, maar liever niet. We zijn toch in Brabant hé! Verder heb ik weinig bijzonders over mezelf te vertellen. Indien er toch nog vragen zijn dan wil ik die altijd beantwoorden @ Soos waar ik regelmatig te vinden ben.

Ik ben dus ook al 4 jaar (actief) Virgolid. Ik heb in mijn looptijd verschillende functies mogen vervullen zoals activiteiten commissie lid, mentor, materialen commissie lid, public relations commissie lid en natuurlijk intro een lange tijd terug.

Dit jaar bekleed ik de functie Hoofd Public Relations. Dit houdt in dat ik de sponsorcontacten, promotiemateriaal, promo evenementen en vele andere leuker taken op me neem.